Promocioni kombëtar "Duracell Gifts 2019-2020"

Bli cilindo nga paketimet Duracell, Regjistro kuponin tatimor në www.luajduracell.al dhe merr pjesë në shorte për të fituar një nga 3 iPhone X

Vlefshmëria e promocionit: 22 nëntor 2019 – 30 janar 2020 ora 23:59.

Për më shumë rreth Kushteve dhe kritereve te lojës vizitoni www.luajduracell.al