Meet your future partner today.

We are the perfect choice.

Big or small, we can handle it all.

Ne u ofrojmë furnizuesve tanë inteligjencën e marketingut në kohë reale. Ne synojmë të arrijmë udhëheqjen absolute të tregut në të gjithë portofolin e produkteve.

Përfitimet.

  • 1 Portofol i gjerë i produkteve me cilësi të lartë që njihen në të gjithë botën dhe hasen në të gjitha kategoritë e jetës.
  • 2 Ekspertizë multidimensionale: tregti me shumicë, shitje me pakicë, Business to Business dhe eCommerce.
  • 3 Përgjigje në kohë reale dhe fleksibilitet ndaj partnerëve.
  • 4 Shërbime të integruara, distribucion, magazinim, çmim.
NJOFTIME

Lavazza hap një qendër të re trajnimi në Shqipëri, në partneritet me Marketing & Distribution

Qendra e re e Trajnimit, simbol i ekspertizës së kafesë, kërkimit dhe eksperimentimit, është hapur sot me një event të përkushtuar dhe prezantimin zyrtar...

MËSO MË SHUMË
NJOFTIME

Seminar intensiv 1-ditor në Zyrat Qëndrore të M&D-së

Seminar intensiv 1-ditor: R.A.D.A.R: Arti i Shitjes Konsultative.  Ky program me ndërveprim të lartë i siguron ekipit tuaj të shitjeve strategji shitjesh të testuara, ...

MËSO MË SHUMË
NJOFTIME

Zgjerimi i magazinës siguron ruajtje më të efektshme

Me një sipërfaqe prej 17000 m² zgjerimi i magazinës sonë do të krijojë më shumë hapësirë, kapacitet, madje edhe ruajtje më efikase pë...

MËSO MË SHUMË
NJOFTIME

Brisku i ri Gillette SkinGuard

Brisku i ri Gillette Skinguard për mbrojtjen e lëkurës lehtëson presionin dhe e bën lëkurën më të lëmuar. Lubrifikim para dhe pas teheve për t&...

MËSO MË SHUMË